| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
گفتار هنر و تکنیکی است که طی آن گوینده با شناخت و درک کامل از زبان مادری و ادبیات آن، استفاده صحیح از اندام های گفتار را به کار می گیرد و از لحن مناسب برای تبدیل زبان نوشتاری به زبانی معنادار استفاده می کند. برای ایجاد ارتباط و میانجیگری مفاهیم با حفظ اعتماد به نفس سخنران خوب کسی است که روح کلمات و متون داده شده به مخاطب را به بهترین شکل و به زیباترین شکل ممکن نشان دهد.
لازم به ذکر است که ارتباط کلامی مهمترین رفتار و تعامل اجتماعی انسان است. اگر دقت کنیم متوجه می شویم که تفاوت زندگی انسان با سایر موجودات زنده و جانوران این است که از طریق کلمات ارتباط برقرار می کنند.
"گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن" جنبه های مهم ارتباط انسانی است.
نوع صدا و تونالیته و ساختار آن امری طبیعی است، نوعی است که خداوند داده است، اما نحوه گفتار، با فن بیان و تکلم آشناست. این ژنتیک و اراده نیست، بلکه مهارت ها و توانایی هایی است که از طریق آموزش، آموزش و تجربه به دست می آید. این آموزش مانند سایر دانش ها بهتر است از جوانی و جوانی و از نظر مواهب طبیعی و بهره وری با عشق و عشق شروع شود.در زمینه فن بیان و فن بیان و سخنوری به عنوان سخنران خوب تربیت کنید. صحبت کردن، مانند تمام مهارت ها و توانایی های زندگی، نیازمند تمرین مناسب برای بهبود و توسعه صدا است.
انواع پخش و گزارش رادیو و تلویزیون:
گوینده برنامه های رادیویی و تلویزیونی: شخصی که فواصل برنامه های مختلف رادیو و تلویزیون را به هم وصل می کند.
مجری برنامه آماتور رادیو و تلویزیون: فردی که با مهمانان ارتباط برقرار می کند، متون نوشته شده را می خواند و گاهی به عنوان گزارشگر عمل می کند که نیاز به هوش و توانایی اجرایی بالایی دارد.
Advertising Advertiser: متن خوان تبلیغات تجاری
گزارشگران ورزشی رادیو و تلویزیون: گزارش های لحظه ای از رویدادهای ورزشی ارائه می کنند و هیجان مسابقات ارزشمند را برای بینندگان و شنوندگان به ارمغان می آورند.
مجری-کارشناس صدا و سیما: متخصصی که توانایی مدیریت و اعلام گفتگوهای خصوصی را دارد.
مجری برنامه چت محور: شخصی که در مدیریت مکالمات و پرسش و پاسخ مهارت بالایی دارد.
مجری مسابقه و سرگرمی رادیو و تلویزیون - شخصی که رقابت را جلوی دوربین مدیریت می کند و محیطی مهیج و سرگرم کننده برای مخاطبان فراهم می کند.
مجری برنامه کودک و نوجوان: در برنامه های کودک و نوجوان نقش تعامل با مخاطبان و قسمت های مختلف برنامه را دارد.
راوی (فیلمخوان): شخصی که متنهای مرتبط با تصاویر تلویزیونی مانند اخبار و برنامههای علمی را میخواند.
بازیگر- مجری: بازیگری که برای تلویزیون بازی می کند (احتمالاً در ترکیب با بازیگری).
مجری و مجری خبر: فردی با تمرکز و بیان بالا که اخبار را برای مخاطبان و شنوندگان می خواند.
گزارشگران هواشناسی: بیشتر آنها هواشناس هستند که به شکلی اخبار وضعیت هوا را گزارش می کنند.
سخنرانان و خبرنگاران باید از ویژگی ها و امتیازات روانی و روانی برخوردار باشند. که در ادامه به آن خواهیم پرداخت: زهرا شیراحمدی
1- صحبت کردن یک هنر است. برای موفقیت در این حرفه به عنصر عشق نیاز دارید. این حرفه با جذابیت و شیرینی خود تلخی ها و کاستی های زیادی را نیز به همراه دارد. پس باید عشق داشته باشید تا همه این سختی ها را هموار کنید.
2- تقویت اعتماد به نفس: اعتماد به نفس به معنای اعتماد به نفس و تکبر نیست. هیچ اشتباهی نکن. در مرحله اول اعتماد به نفس با آرامش همراه است. بنابراین، شما باید آرام و خونسرد باشید. از زود عصبانی شدن و نگرانی پرهیز کنید. اگر فردی عصبی، عصبانی و پر استرس هستید و هرگز نمی توانید از شر این علائم خلاص شوید، سراغ این حرفه نروید. اولین نکته این است که با وجود عشق به حرفه گویندگی، می توانید آرامش را نیز در درون خود ایجاد کنید. اگر اشتباهی مرتکب شد، آرامش خود را حفظ کنید و به خود بگویید: «این پایان دنیا نیست». نفس عمیق قبل از شروع کار به شما کمک می کند تا آرامش خود را تقویت کنید.
3- خودتان باشید: بیش از هر چیز سعی کنید از سبک خود پیروی کنید و از دیگران تقلید نکنید. زیبایی شخصی و کلامی خود را برجسته کنید. به خلاقیت درونی خود ضربه بزنید. به یاد داشته باشید که کلمات و احساسات شما مهمتر از ظاهر شما هستند.
4- لحن صدای شما باید حس متنی را که می خوانید منتقل کند. در این صورت شما این حالت را به شنونده منتقل می کنید.
5- به آنچه می گویید ایمان داشته باشید. به عبارت دیگر، اگر به آنچه می گویید اعتقاد ندارید، آن ناامنی را نشان ندهید. در غیر این صورت مخاطب تحت تاثیر شما قرار نخواهد گرفت.
6- اگر هنگام صحبت اشتباه کرده اید، اشتباه خود را بپذیرید.
7- با شادی و تمرکز کار کنید.
8- اگر مخاطبان شما مردم عادی هستند، باید مردمی باشید و از به کار بردن کلمات و عبارات پیچیده خودداری کنید.
9- همیشه برای مشکلات و حتی خطرات ناشی از کار خود آماده باشید.
10- به یاد داشته باشید که شما یک ارائه دهنده نرم افزار هستید پس احترام زیادی قائل هستید. او هرگز نتوانست شکوه خود را از دست بدهد.
11- سعی کنید در برنامه های ویژه متون را با دقت بخوانید تا مخاطب را تحت تاثیر قرار دهید. به این ترتیب مخاطب بهتر با شما ارتباط برقرار می کند.
گوینده خبر
پخش اخبار در رادیو و تلویزیون یک مهارت (عملکرد) متمایز است. ما آن را یک استعداد ذاتی یا یک هنر آموخته شده یا هر دو می دانیم. تولیدکنندگان پادکست
مهارت های ارتباطی خبرنگاران خبری
همه می دانیم که ارتباط دو الگوی کلی دارد: ارتباط کلامی و ارتباط غیرکلامی
هر نوع ارتباطی که از کلمات استفاده می کند، نوعی ارتباط کلامی است. بر این اساس ارتباط کلامی به دو نوع ارتباط (گفتاری) و (کتبی) تقسیم می شود. ما هنگام صحبت و نوشتن از کلمات استفاده می کنیم. یعنی: ما به شکلی از بیان ارتباط برقرار می کنیم. در جایی که کلمات جوهر ارتباط نیستند، ارتباط غیرکلامی است، بنابراین، به راحتی می توان تصور کرد که تصویر بدن، ژست، حرکت و غیره عناصر ارتباط غیرکلامی هستند.